Jeg er en foto-nørd! Fotografering er i mit blod, og mit hjerte banker en lille smule hurtigere, når kreativitet og teknik går op i en højere enhed.

Når det kommer til fotografering, så elsker jeg at perfektionere de tekniske detaljer, og samtidig gælder det om at få det til at tage sig let og naturligt ud på det færdige fotografi. Jeg vil stå på hovedet for at få det helt rigtige billede, der kommunikerer det, mine kunder ønsker, og hver ny opgave går jeg til med lige dele sult og nysgerrighed.

Som professionel freelance fotograf har jeg i mange år været priviligeret og fået lov til at arbejde med især gastronomi- og madfotografi, med interiør og designprodukter og som erhvervsfotograf med medarbejderportrætter og virksomhedsprofiler.

Jeg kunne fortælle i timevis om den rigtige lyssætning ved fotograferingen af en gulerod, men alt det tekniske vil jeg skåne dig for og bare vise dig et billede af et bundt gulerødder. Gulerødder, der er lige præcis så sprøde, friske og orange, at du ikke kan tænke på andet end gulerødder resten af dagen.

Gulerod 1
Soren1

Mad, mennesker og meget mere

Der er rigtig mange ting, der interesserer mig, men der er især fem forskellige områder, som jeg elsker at arbejde med og tage billeder af. Madfotografi, produktbilleder, still life, reportage-serier samt erhvervsportrætter.

Mad og gastronomi er den første kategori, som jeg har arbejdet med i mange år, og et madfotografi skal være lækkert og indbydende anrettet, så man næsten kan mærke duftene, smage krydderierne eller føle råvarerne. Så er der produktfotografering og packshots, hvor det er essentielt at skabe den helt rette stemning om produktet, så det står endnu stærkere frem og viser dets potentiale. Still life og living er ligeledes fotoshoots, hvor der skal kræses for æstetikken med lækre stemningsfulde opsætninger til produktfotografier og interiørbilleder.

En god reportage-serie skal fortælle historien fra det sted eller den begivenhed, man foreviger, og som reportagefotograf er det også vigtigt at have de små øjeblikke for øje. Og sidst men ikke mindst er der portrætfotografering. Medarbejderportrætter skal være levende og afspejle de spændende mennesker, der repræsenterer virksomheden. For mig er medarbejderportrætter ikke rugbrødsarbejde, men en fantastisk mulighed for at møde nogle skønne mennesker og fange det rigtige øjeblik, hvor de er helt sig selv.

Jegstrupvej 2

Mit studie, mit andet hjem

Mit studie er lyst med højt til loftet og en hjemlig atmosfære. Det er et komplet studie med stor fleksibilitet, hvor vi kan skabe rammerne for madfotografering og foodstyling, packshots, portrætfotografi, reklamefotografi og videooptagelse. Studiet ligger i Aarhus tæt ved motorvejen, og der er parkering lige ved døren, så der er let adgang, når du kommer på besøg. Jeg går op i, at her er hyggeligt og uformelt, så vi sammen kan indfri jeres ønsker bedst mulig.

I studiet er der omkring 300-400 forskellige tallerkener og skåle til brug ved madfotografering foruden en masse forskellige baggrunde, bordplader, service og andet regi til produktfotografering. Her kan vi skabe et unikt miljø til shootet og sætte den helt rigtige stemning. Studiet kan pakkes ned og medbringes på location i hele Danmark og resten af Europa. Som fotograf i Aarhus føler jeg mig placeret midt i Danmark, og med det afsæt kan jeg nemt rejse ud på opgaver og tager billeder on-location til erhvervsportrætter, produktionsbilleder eller stemningsbilleder.

Levende billeder og videoproduktion

Foruden fotografering arbejder jeg også med levende billeder og kan skyde videoer inden for flere kategorier. Det kan være alt fra opskriftsvideoer, profilfilm, præsentationsvideoer både kreative og corporate til reportager eller droneoptagelser. Jeg har god erfaring med at tilrettelægge, redigere og klippe film af forskellig længde.

En erhvervsvideo kan være en god tilføjelse i præsentationen af din virksomhed, et produkt eller i forbindelse med et arrangement, og den kan bruges i mange sammenhænge i markedførings øjemed. Det er sjovt at kunne slippe fantasien løs og skabe en film, der viser tilblivelsen af et produkt, scener fra hverdagen i virksomheden eller zoome ud og give et helhedsbillede af naturen og kulturen rundt om et særligt sted.

Minus Mad Pizza 1
Sorbillo Napoli 14